Parallels Desktop 8 for Mac is lets you seamlessly run Windows and Mac applications side-by-side

Login | Register

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Fri Jun 25, 2010 8:26 am

Offline
Joined: Fri Jun 25, 2010 8:19 am
Posts: 1

I recently installed 10.6.4 on my Mac. When I mount and login to my Windows Share (where my AD account and the Domain Admins group have full R+W+E permissions) and create a new folder, it is created with the little red 'locked' symbol giving me no access to it. When I unmount and mount back to the share, the folder is unlocked and fine. If I get on a Windows machine and browse or RDP to my directory and look at the folder and its permissions it appears fine. This wasn't happening in 10.6.3. Does Anyone have any ideas? Thanks in advance.



Top Top
  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


Search for:
Jump to:  

OS X Mountain Lion Server for Dummies
By John Rizzo

Simplifies the installation, configuration, and management of Apple's OS X Server software. Support Mac and Windows clients for file sharing, email, and directory services; Install software to your iOS devices and Macs. Incorporate a Mac subnet into a Windows Active Directory domain, manage Mac and Windows clients, and configure security options, and more. Click here for more.

Serving the cross-platform community since November 15, 1997. Copyright 2010-2013 John Rizzo. All rights reserved.
Powered by phpBB